Skip to content Skip to footer

НОЩНО БЯГАНЕ „БУРГАС СВЕТИ“

Решихте ли вече как ще оползотворите единия час повече, който ще спечелим от смяната на времето на 30-ти срещу 31-ви октомври?Нашето предложение е да се включите в Нощното бягане “Бургас Свети” по главните пътни артерии на Бургас, които са с ново и модерно улично осветление. 

Кога: 30 октомври от 20:00 часа
Къде: пред сградата на Община Бургас

Участие: безплатно “Бургас свети” и ще имате възможност да се уверите в обиколката с дължина 2,5 км, преминаваща по следния маршрут: Община Бургас – ул. Александровска – бул. Сан Стефано – ул. Христо Ботев – ул. Фердинандова – Община Бургас. Всички участници в нощното бягане ще получат подаръци от Община Бургас, както и ще бъдат включени в томбола с награди от партньорите на събитието. Желаещите да участват могат да се регистрират предварително, за да са сигурни, че ще получат стартов номер.
Стартов номер не се гарантира за участниците, които се запишат на място. 

РЕГИСТРАЦИЯhttps://burgasrun.bg/registrationburgaslights

За да се улесни процеса на регистрация, молим всички участници да изтеглят и попълнят предварително декларацията от нашия сайт. 

ДЕКЛАРАЦИЯhttps://bit.ly/3naPOp7 Програмата по часове е следната:19:15 – 19:50 – Регистрация и раздаване на стартови номера
19:50 – Загрявка с Димо Бенев от СК “Фар”
20:00 – Старт на бягането
20:40 – Награждаване на призьорите
20:50 – Раздаване на награди и томбола
21:15 – Закриване Нощно бягане “Бургас Свети” се реализира с подкрепата на Община Бургас, Top Print, Doppelherz Bulgaria, СК “Фар” и 5kmrun.


Медийни партньори: PowerFm Всички противоепидемични мерки ще бъдат спазени. Събитието е част от проект „Модернизация на системата за уличното осветление на 22 зони, включващи главните пътни артерии на град Бургас“, ДБФП № BGENERGY-2.001-0072-002., който се осъществява с финансовата подкрепа на Програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност” по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП)“

Skip to content